Eropuit in Zeeland

Ga eropuit in zeeland en ontdek de leukste activiteiten! Zo kunt u zeehondjes spotten op de Oosterschelde, brouwersdam bezoeken of van zon, zee en strand genieten. Het aanbod activiteiten in Zeeland is erg ruim en divers. Er is altijd iets te beleven voor jong en oud!

Activiteiten in Zeeland aan zee

Zeeland heeft enorm veel activiteiten aan zee te bieden. Ook voor groepen is er veel te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld in Brouwersdam het gehele jaar door blokarten, kajakken, raften en powerkiten.

Ook voor de kinderen zijn er genoeg activiteiten in Zeeland. Maak een rondvaart over de Oosterschelde en spot de zeehonden en bruinvissen. Of ga de uitdaging aan en klim van boom tot boom in Klimbos Zeeuwse Helden in Westerschouwen.

Eropuit in Zeeland: geweldige activiteiten in het bos

Houdt u van de natuur? Dan zit u goed in Burgh-Haamstede. Het grootste bos in Zeeland ligt in Westerschouwen, gelegen op een paar kilometer van In de Boogerd. Boswachterij westerschouwen is één van de mooiste gebieden in Nederland. U kunt het glooiende duinlandschap te voet, per fiets of met een paard verkennen.

Wat te doen in Zeeland: genieten!

In Zeeland kan jong en oud zich goed vermaken. Na een lange dag boordevol activiteiten kunt u bruisende Zeeuwse steden bezoeken. Zo kunt u genieten van een hapje en drankje in diverse strandpaviljoens of een bezoek brengen aan steden, zoals Renesse met zijn vele brasserieën en restaurants.

Enthousiast geworden? Boek dan direct uw vakantie bij In de Boogerd

Genieten van een vakantie bij In de Boogerd in Burgh-Haamstede? Boek dan uw vakantie in Burg-Haamstede online of neem contact met ons op. Ook als u vragen of wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.