Vakantie in Burgh-Haamstede: prachtige stranden en landschap

Viert u vakantie in Burgh-Haamstede? Dan is het goed om te weten dat het zeker de moeite waard is om de omgeving Burgh-Haamstede te verkennen. Burgh-Haamstede is gelegen in het noorden van Zeeland. Hier vindt u prachtige stranden, mooi duinlandschap maar ook leuke winkels en gezellige terrasjes. Kortom: een prachtige plek om te verblijven tijdens een welverdiende vakantie.

Dagje weg in Burgh-Haamstede = genieten van de mooie kustplaats

In de Boogerd in Zeeland bevindt zich op nog geen 4 km afstand van het strand. De stranden zijn schoon en verdeeld in diversie secties. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen naar het familiestrand of naar een rustig strand.

Genieten van de rust of een actief dagje weg

Fietsers en wandelaars kunnen zich hier zeer goed vermaken, net zoals strand- en natuurliefhebbers. Ook voor diegene die een rustige vakantie willen beleven, is Burgh-Haamstede een fijne plek om uw vakantie door te brengen. Zo zijn er diverse, prachtige wandel- en fietsroutes in de natuur.

Wilt u liever een actieve vakantie in Zeeland? Dan kunt u verschillende watersportactiviteiten aan de kust beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan kajakken of kitesurfen. Ook kunt u met de kinderen klimmen en klauteren in het klimbos ‘Zeeuwse Helden’ in Westerschouwen.

Onze tip: in de zomer zijn er de gezellige weekmarkten op de ring van Haamstede. Ook de befaamde "Burghse dag" op de 2e zaterdag in augustus met zijn gezellige boerenbraderie en het ringsteken op de ring in Burgh is zeker een bezoek waard!

Boek uw vakantie in Burgh-Haamstede online

Genieten van een vakantie bij In de Boogerd? Boek dan uw vakantie in Burg-Haamstede online of neem contact met ons op. Ook als u vragen of wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.