Groepsaccommodaties

Huis Zonneduin ***** In verband met COVID-19 aantal personen in overleg

Huis Zonneduin is een luxe, vrijstaand, sfeervol familiehuis met 8 slaapkamers. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid. Terwijl u op het terras zit te genieten kunnen de kinderen heerlijk spelen op het speelveld.

Indeling
Sfeervol, vrijstaand, luxe familiehuis met 8 slaapkamers (8x2).
Het huis heeft een ruime woonkamer (52 m2) met houtkachel en aparte keuken. Boven: 6 slaapkamers (4x wastafel), 2x badkamer (1x ligbad) en toilet.
Beneden: 2 slaapkamers (1x wastafel), badkamer, toilet en bijkeuken met extra toilet en wasmachine. De keuken met o.a. oven, magnetron en vaatwasser is compleet ingericht voor zelfverzorging. Ook een combinatie met maaltijdverzorging is mogelijk.
Op het ruime terras staan tafels en stoelen. Barbecueën is toegestaan.

Verblijf
De bedden zijn voorzien van dekbed en kussen. Zelf dient u mee te nemen dekbedhoes, onderlaken en kussensloop en tevens keuken- en badlinnen.
Lakenpakketten, keuken- en badlinnen kunnen gehuurd worden. Bij vertrek het huis ordelijk en veegschoon achterlaten, de eindschoonmaak wordt in rekening gebracht.
Het meebrengen van huisdieren kan alleen na voorafgaand overleg. 


Voorzieningen
Het huis heeft een parkeergelegenheid en een groot speelveld waar u heerlijk met uw eigen groep kunt spelen en sporten. U heeft de beschikking over een tafel-tennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen.
Ook is aanwezig radio/CD-speler, flatscreen KTV en draadloos internet.
Standaard aanwezig (gratis) kindermeubilair 2x stoel, 2x bed, 1x bad. Indien gewenst kunt u extra kindermeubilair bijhuren.

Ruim terras met windscherm
Speelveld 500 m2 = 25 x20
Exclusief voor uw groep
Douches 3
Toiletten 2
Huisdieren in overleg
Eigen parkeerplaats bij de woning

Groepsgrootte max 16 personen
Aantal slaapkamers 8
zelfverzorging
 

In de Boogerd
Adres
Ligging
Veelgestelde vragen
Recron
© 2011 In de Boogerd - Design & Realisatie: Holiday Media