Groepsaccommodaties

Huis De Bron **** In verband met COVID-19 aantal personen in overleg

Huis De Bron is een familiehuis (met gastenverblijf) met 5 (max. 7) slaapkamers. 
U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid. Terwijl u op het terras zit te genieten kunnen de kinderen heerlijk spelen op het speelveld.


Indeling
Vrijstaand familiehuis met 5 slaapkamers en fraai terras. Boven: 1x2-pers. met wastafel en toilet, 2x1 pers. (onder het dak; hier kun je niet rechtop staan). Beneden: 1x4 pers. met 2x stapelbed en 1x2 pers. met wastafel,
2x douche met wastafel, toilet, woonkamer (30m2) met houtkachel, eetkeuken met lange eettafel met 12 stoelen (15m2). Met gebruik van stacaravan
nog 2 slaapkamers voor 2 personen (1x lits-jumeaux en 1x stapelbed).
De keuken met o.a. oven, magnetron en vaatwasser is compleet ingericht voor zelfverzorging. Ook een combinatie met maaltijdverzorging is mogelijk.
Op het ruime terras staan tafels en stoelen. Barbecueën is toegestaan.

Verblijf
De bedden zijn voorzien van dekbed en kussen. Zelf dient u mee te nemen dekbedhoes, onderlaken en kussensloop en tevens keuken- en badlinnen.
Lakenpakketten, keuken- en badlinnen kunnen gehuurd worden. Bij vertrek het huis ordelijk en veegschoon achterlaten, de eindschoonmaak wordt in rekening gebracht.
Het meebrengen van huisdieren kan alleen na voorafgaand overleg.
 
Voorzieningen
Het huis heeft een parkeergelegenheid en een groot speelveld waar u heerlijk met uw eigen groep kunt spelen en sporten. U heeft de beschikking over een tafel-tennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen.
Ook is aanwezig radio/CD-speler, flatscreen KTV en draadloos internet.
Standaard aanwezig (gratis) kindermeubilair 1x stoel, 1x bed, 1x bad. Indien gewenst kunt u extra kindermeubilair bijhuren.

Ruim terras met windscherm
Speelveld 750 m2 = 25 x30
Exclusief voor uw groep
Douches 2
Toiletten 3
Huisdieren in overleg
Eigen parkeerplaats bij de woning

Groepsgrootte max 10 personen
Aantal slaapkamers 5
zelfverzorging
 
In de Boogerd
Adres
Ligging
Veelgestelde vragen
Recron
© 2011 In de Boogerd - Design & Realisatie: Holiday Media