Groepsaccommodaties

Hoeve De Haayman ***** In verband met COVID-19 aantal personen in overleg

Hoeve De Haayman is een luxe vrijstaande accommodatie met een “landelijk” karakter met totaal 16 slaapkamers. U kunt hier heerlijk genieten op het terras en voor de kinderen zijn er ook volop spelmogelijkheden op het ruime speelveld. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid.

Klik hier om de Virtuele Tour van Hoeve de Haayman te bezichtigen.

Indeling
Luxe ruime vrijstaande accommodatie met een “landelijk” karakter met totaal 16 slaapkamers.
Alle bedden zijn boxsprings van 80x200. Eerste verdieping: 6 x 2-pers. slaapkamers met eigen badkamer (douche, wastafel en toilet) en 4 x 3-pers. slaapkamers met eigen badkamer (douche, wastafel en toilet). Tweede verdieping: 4x 2-pers. slaapkamers met wastafel, op de gang 2x douche en 2x toilet. Begane grond: 2 x 2-pers. slaapkamers met wastafel en badkamer (douche, toilet), hal met toilet en urinoir, woonkamer (50m2) met houtkachel, aparte eetkamer (50m2) en aparte televisiekamer. De aparte keuken met o.a. oven, magnetron en vaatwasser is compleet ingericht voor zelfverzorging. In de bijkeuken bevinden zich een extra koelkast, vriezer, wasmachine en wasdroger. Op het ruime terras staan tafels en stoelen. Barbecueën is toegestaan.

Verblijf
De bedden zijn voorzien van dekbed en kussen. Zelf dient u mee te nemen dekbedhoes, onderlaken en kussensloop en tevens keuken- en badlinnen.
Lakenpakketten, keuken- en badlinnen kunnen gehuurd worden. Bij vertrek het gebouw ordelijk en veegschoon achterlaten, de eindschoonmaak wordt in rekening gebracht.
Het meebrengen van huisdieren kan alleen na voorafgaand overleg.


Voorzieningen
Het huis heeft een parkeergelegenheid en een groot speelveld waar u heerlijk met uw eigen groep kunt spelen en sporten. U heeft de beschikking over een tafel-tennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen.
Ook is aanwezig radio/CD-speler, flatscreen KTV en draadloos internet.
Standaard aanwezig (gratis) kindermeubilair 3x stoel, 3x bed, 1x bad. Indien gewenst kunt u extra kindermeubilair bijhuren.

Ruim terras met windscherm
Speelveld 500 m2 = 25 x20
Exclusief voor uw groep
Douches 14
Toiletten 16
Huisdieren in overleg
Eigen parkeerplaats bij de woning

Groepsgrootte max 36 personen
Aantal slaapkamers 16
zelfverzorging

In de Boogerd
Adres
Ligging
Veelgestelde vragen
Recron
© 2011 In de Boogerd - Design & Realisatie: Holiday Media