Groepsaccommodaties

Huis De Bron **** 12 personen

Huis De Bron **** 12 personen

Huis De Bron is een familiehuis (met gastenverblijf)  voor 8 tot 12 personen met 5 (max. 7) slaapkamers.  U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid. Terwijl u op het terras zit te genieten kunnen de kinderen heerlijk spelen op het speelveld.

 
Huis Zonneduin ***** 16 personen

Huis Zonneduin ***** 16 personen

Huis Zonneduin is een luxe, vrijstaand, sfeervol familiehuis voor 16 personen met 8 slaapkamers. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid. Terwijl u op het terras zit te genieten kunnen de kinderen heerlijk spelen op het speelveld.
 

Huis Groenoord  *****  18 personen

Huis Groenoord ***** 18 personen

Huis Groenoord is een ruim, vrijstaand, luxe familiehuis voor 18 personen met 9 slaapkamers.
Het huis bestaat uit een woongedeelte en een eetgedeelte verbonden door een serre. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid.
 
Hoeve Zonzijde  *****  34 personen

Hoeve Zonzijde ***** 34 personen

Hoeve Zonzijde is een gezellige comfortabele accommodatie voor maximaal 34 personen met 15 slaapkamers en is zeer geliefd bij families en vriendengroepen. Ook voor cursus, opleiding of teambuilding is dit huis geschikt. Met eigen parkeergelegenheid.
 

Hoeve De Elzenmeet *** 34 personen

Hoeve De Elzenmeet *** 34 personen

Hoeve De Elzenmeet is een gezellige accommodatie met een zeer fraaie ligging voor 34 personen met 6 slaapkamers. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid, ruim terras en een groot speelveld waar u met uw groep kunt spelen en sporten.
 

Hoeve De Haayman  *****  36 personen

Hoeve De Haayman ***** 36 personen

Hoeve De Haayman is een luxe vrijstaande accommodatie met een landelijk karakter voor 36 personen met 16 slaapkamers. U kunt hier heerlijk genieten op het terras en voor de kinderen zijn er ook volop spelmogelijkheden op het ruime speelveld. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid.

De Virtuele Tour van Hoeve de Haayman is te bezichtigen via onderstaande link: 
http://vondelphoto.com/virtual-reality-tour-vr-tour-groepsaccommodatie-zeeland-de-haayman-in-de-boogerd-recreatie/index.htm

 

Hoeve De Bosrand **** 48 personen

Hoeve De Bosrand **** 48 personen

Hoeve De Bosrand is een ruime gezellige accommodatie voor 48 personen met 8 slaapkamers á 6 personen. U beschikt hier over een eigen parkeergelegenheid, ruim terras  en een groot speelveld waar u met uw groep kunt spelen en sporten.
 

In de Boogerd
Adres
Ligging
Veelgestelde vragen
Recron
© 2011 In de Boogerd - Design & Realisatie: Holiday Media