Groepsaccommodaties In de Boogerd

CORONA UPDATE:
Wij hebben van de Veiligheidsregio Zeeland het bericht ontvangen dat wij i.v.m. het Corona virus onze camping moeten sluiten tot 10 mei.
Op de website van  https://www.zeelandveilig.nl/  kunt u alle informatie en maatregelen vinden omtrent het Corona virus.
Zorg goed voor uzelf, uw naasten en anderen.


Op de kop van Schouwen-Duiveland aan de rand van de duinen tussen het dorp Haamstede en het strand en de Vuurtoren liggen de accommodaties op ons eigen terrein (8 ha.) rustig en beschut.

De accommodaties zijn ingericht voor volledige zelfverzorging. Iedere accommodatie is vrij gelegen met eigen speelveld en parkeer gelegenheid. Door het verschil in opzet en grootte kunt u kiezen welke accommodatie bij uw groep past.

Groepsaccommodaties In de Boogerd

De Kop van Schouwen met zijn duin, bos en strand geeft u volop de gelegenheid voor fiets- en wandeltochten en grenst aan de stormvloedkering en deltawerken. In de Boogerd is een (voormalig) fruitgaardbedrijf van 8 ha. en grenst direct aan het natuurgebied de "Zeepe Duinen". De verschillende groepsaccommodaties zijn over het gehele terrein verdeeld.

Klikt u eens op onderstaande link voor een sfeerimpressie van onze groepsaccommodaties:
www.youtube.com/watch?v=l6tc0hOhNOM

Groepsaccommodaties In de Boogerd

In de Boogerd
Adres
Ligging
Veelgestelde vragen
Recron
© 2011 In de Boogerd - Design & Realisatie: Holiday Media